Referenciánk

Mammut Bevásárlóközpont

Projekt leírása

Teljes körű biztonságtechnikai és intelligens videofelügyeleti rendszerek egyedi igényre szabott szolgáltatásával, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal állunk jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére mind ipari mind kereskedelmi jellegű létesítményekkel kapcsolatban.
\

Központosított megfigyelés

Közel 400 kamera és 14 szerver egy felűleten történő megjelenítés.

\

Kamera független kialakítás

Az alklmazott MIRASYS rögzítő rendszer kamera független kialakítással képes kezelni a különböző gyártók (AXIS, MOBITIX, MILESIGHT) kamera típusait a felhasználási feltételeknek megfelelően.

\

Nyított rendszer struktúra

A MIRASYS rendszer által biztosított nyított platform lehetővé teszi a külső rendszerek implementálását. A rendszer alkalmazásával a videó emgfigyelés kiegészülhet VCA videó intelligencia alkalmazásokkal, amely támogatja a megfigyelést, visszakeresést és a marketing célokat is.

\

GDPR kompatibilitás

A MIRASYS rendszer v.8 verziójában megjelenő lehetőséget biztosítják, hogy az üzemeltető megfeleljen a GDPR előírásainak.
A rendszer képes a élő és felvett képeken az arcok és tárgyak kitakarását illetve a felhasználói jelszóval védett adatmentést és a tikosított adatkommunikációt is egyaránt.