Enterprise 3

MIRASYS VIDEOMANAGEMENT /VMS/

A MIRASYS VMS egy piacvezető, nyílt platformú videómanagemet szoftver, előre  integrált opciókkal, kiváló tulajdonságokkal rendelkezik külső alkalmazások fogadására.

Anpr 0

Integrációk

Mirasys VMS bővíthető, intelligens videóanalitikai opciókkal (VCA), rendszámfelismerő rendszerrel (ANPR), videófal megjelenítéssel és számos további lehetőséggel. A nyílt architektúra egyszerű integrációs lehetőséget biztosít más alkalmazásokhoz, mint például beléptető-, tűzjelző-, riasztó-, kereskedelmi (vonalkódleolvasó). Mobil eszközön (iPad, iPhone, Android ) vagy Mirasys Spotter Mobil alkalmazáson keresztüli elérés illetve használható böngészőn keresztül a MIRASYS Web Kliens alkalmazással is.

Visualization 1 1024×713

Videóanalitikai megoldások

azon funkciók, feladatok összességét jelenti, melyeket a rendszer önállóan lát el az élő vagy a rögzített képanyagban. Jól használható különleges tárgyak, mozgások, viselkedések, magatartások elemzéséhez, fejlettebb rendszerek esetében jelenthet személy-,/tárgyszámlálást, elveszett/otthagyott tárgyak érzékelését, forgalomfigyelést, virtuális kerítés megfigyelést, stb.

Avm No Background Web 11

AVM - Monitorfal megjelenítés

A Mirasys Agile Virtual Matrix (AVM) tökéletes megoldás megfigyelő központok számára, mert végtelen számú monitor csatlakoztatását teszi lehetővé videofal alkalmazáshoz.

A Mirasys AVM által a megfigyelés-irányítás különösen rugalmassá; úgy  a valós idejű mint a rögzített felvételek esetében bármely kamera képe egyidejűleg nézhetővé válik a központ összes monitorán. A monitorok által nyújtott teljes kép segíthet az események idejének maximálisan pontos  meghatározásában illetve a különböző látószögekből való megtekintésében.  Az AVM átfogó segédeszköz az egyedi monitor konfigurálások, elrendezések és események egyéni szükségletekhez igazítása során.

További információ
Activity Map 0

ACTIVITY MAP

A Mirasys Activity Map (MAP) egy integrált alkalmazás, mely mozgásűrűségi adatokat gyűjt a megfigyelt területről.  Az adatok marketing és management-  illetve  biztonsági tényezők vizsgálata szempontjából lehetnek értékesek.

A MAP megmutatja  a magas és alacsony mozgássűrűségű területeket. Jelzi ahol személyek vagy járművek hosszabb ideje tartózkodnak. A MAP monitorozhat valós idejű forgalmat vagy felülvizsgálhat egy korábbi időszakot. Célja, hogy fontos információkat nyújtson a látogatók létesítményen belüli mozgásáról vagy marketing kampányok fontos kiegészítője lehet.

Reporting 0

Reporting

A Mirasys Carbon Reporting egy egyedi üzleti intelligencia eszköz mely a videómegfigyelés által közvetített adatokat konkrét üzleti haszonná fordíthatja. Könnyű skálázhatóság jellemzi mely bármeny méretű vállalkozás igényeit képes kiszolgálni. A Mirasys Carbon Reporting széleskörű áttekintést ad a különböző forrásból származó riasztásokra és eseményekre, elemzi a rendszer működését és annak fejleszthetőségét.  Számos kivételes további értéket nyújt a hagyományos biztonsági területeken túl is.

Anpr 0

Rendszám felismerés

Be-/ kihajtási jogosultságok szabályozása rendszám alapján, meghatározott időre/időkorlátozással vagy meghatározott számú behajtásra. Rendszám megadás manuálisan vagy az automatikus rendszámregiszterből.

Front Rack Server 1243429 1280×960

Hardver

A legújabb technológia alapján fejlesztett Mirasys hardvert  kifejezetten nagymennyiségű adat kezeléséhez és tárolásához szükséges alkalmazásokhoz tervezték.

A hardver  termékek  kiváló teljesítmény nyújtanak, költséghatékonyak és a legmagasabb minőséget képviseli mind a hibrid mind a hálózati videószerverek esetében.

A Mirasys hardver a Mirasys VMS szoftverrel működik együtt optimálisan.

B E L E P Ő S Z I N T

HP Z240 SFF

MIRASYS V2000

Olyan felhasználási környezetbe ajánlott, ahol fontos a nagyfokú üzembiztonság, bővíthetőség és a felhasználóbarát kezelés.

E N T E R P R I S E

Sc745tq

V4000 HÁLÓZATI RÖGZÍTŐ

Nagy teljesítményű, hibrid kialakítású szerverek analóg és IP kamerák együttes kezeléséhez. Legfőbb jellemzője a teljes sebességű rögzítés és a felbontásfüggetlen kialakítás. A kialakítás biztosítja 32 analóg kamera kezelését 25fps/D1 rögzítési módban, 64 kameráig bővíthető.

Dell520 Custom

V6000 HÁLÓZATI RÖGZÍTŐ

Nagyteljesítményű, IP kamerák kezelését biztosító szerverek. Legfőbb jellemzői a teljes sebességű rögzítés és a felbontásfüggetlen kialakítás. A kialakítás biztosítja akár 128 IP kamera kezelését felbontás független kialakításban

E N K Ó D E R E K

A MIRASYS enkóderek (WD1-4 és WD1-16) az analóg kamerák jeleit gyűjtik és integrálják IP hálózaton keresztül a MIRASYS VMS-be   Az enkóder által támogatott analóg kamera felbontások: 1080P/720P/WD1/4CIF/VGA/CIF. Az enkóderek független rendszer kialakítást biztosítanak a lokális telepítéstől a nagy kiterjedésű hálózati rendszer integráláson keresztül. Az eszközök közvetlenül csatlakoznak az összes MIRASYS alkalmazáshoz így biztosítva a MIRASYS szoftver előnyeit.- intelligens videó analitika (VCA), automatikus rendszám felismerés és megfigyelő központ támogatás –. A MIRASYS szoftverrel az enkóder eszközön keresztül vezérelhetők a csatlakoztatott PTZ kamerák, beléptető rendszerek vagy egyéb érzékelők. Enkóderek támogatják a speciális kamerák illesztését, úgymint miniatűr, mikroszkóp vagy hőkamera.

WD1 4

Analóg kamera illesztés 1-4 analóg kamera

WD1 16

Analóg kamera illesztés 1-16 analóg kamera

Támogatott felbontások: 1080P/720P/WD1/4CIF/VGA/CIF

Anpr 0

Automatikus rendszámfelismerő /ANPR/

Be- és kihajtási jogosultságok szabályozása rendszám alapján, meghatározott időre/időkorlátozással vagy meghatározott számú behajtásra.  Rendszám megadás manuálisan vagy az automatikus rendszám regiszterből

Seawing Pc

SEAWING

A SEAWING Integrated Solution (SIS) a SEAWING saját fejlesztésű, IP-alapú, integrált biztonságtechnikai rendszere. Összekapcsolja a biztonságtechnikai hardvereket, szoftvereket és épületgépészeti elemeket, párhuzamosan kezelve a biztonsági és üzemeltetési protokollokat.

Kodleolvaso 150×150

Vonalkódolvasó

A MIRASYS VMS rendszer “text” csatornáihoz különböző gyártók vonalkód olvasói csatlakoztathatók. A beolvasott adat tárolásra kerül illetve intelligens keresési funkciókkal a rögzített videóanyaggal szinkronizáltan kereshető és archiválható. Az alkalmazással a logisztikai illetve kiskereskedelmi területek videómegfigyelő rendszereinek biztonsági szintje emelhető.

Moxa 150×150

Moxa

MOXA ioLogik E2210 alkalmazásával a MIRASYS VMS rendszerhez egy külső vezérlő egység csatlakoztatható 12 bemenettel és 8 kimenettel tetszőleges vezérlő vagy felügyeleti funkciókhoz.

Texecom 02

Texecom

Mirasys VMS egy konfigurálható szöveg adatcsatornán keresztül támogatja a Texecom riasztóegység integrációt, mely a ContactID segítségével valósul meg TCP/IP keresztül Texecom ComIP protokoll használatával.

Paxton Tast 300×128

Paxton

A Paxton Net2 egy fejlett PC alapú beléptető megoldás, központi felügyelettel.Az integrációval a Mirasys VMS számára, hogy eseményüzeneteket fogadjon a Net2 szervertől és így VMS riasztások kiváltásához használja őket.

Redwall

Optex

A Mirasys VMS-ben integrálásra került az Optex PoE IP enkóder, mely az analóg relé kimeneteket konvertálja eredeti ASCII kódra (Redwall Event Code) a Redwall SIP sorozatú detektorok számára. A detektorok riasztás generáláshoz PIE-1 segítségével kapcsolhatók a Mirasys VMS-hez.

Intrepid

Intrepid

A Mirasys VMS egy szöveg adatcsatornán keresztül  támogatja Southwest Microwave  Intrepid behatolás érzékelő integrációt. Az integráció a kiválasztott riasztási eseményekről történő beállítás alapján biztosított.

A MIRASYS, mint nyitott platformú alkalmazás számos élvonalbeli gyártóval valósított meg integrációt így széles márkafüggetlen kamera és eszköz választékot kínál a különböző igényekhez.

K I E M E L T G Y Á R T Ó K