Solutions Retail

A KIS ÜZLETTŐL A BEVÁSÁRLÓKÖZPONTIG

A kereskedelemben a videómegfigyelés hagyományosan biztonsági és védelmi célokat szolgál. A MIRASYS vidófelügyeleti szoftver új megoldásai nemcsak kiváló képminőséget jelentenek mind élő mind visszajátszási üzemmódban hanem értékes piacelemzési illetve adatbányászati funkciókat is tartalmaznak.

A Videóintelligencia alkalmazása megteremti a bolti belső reklámhatékonyság mérésének lehetőségét, költségcsökkentést és hatékonyság növelését eredményezve segíti elő a beruházások gyorsabb megtérülését.

A POS, EAS rendszerekkel való egyszerű integráció  pozitívan hat a teljes üzletmenetre, a biztonság növelésétől a lopáskárok csökkenésén át az üzlet irányításáig.

LOG

AHOL AZ ÁRUK ÚGY MOZOGNAK, HOGY ÖN AZT LÁTJA

A logisztikai folyamatok során hatalmas értékek mozgatása, kezelése történik. Ezek akadálymentes biztosítása, az eltérő ügyféligények kielégítése többszörös kihívás elé állítja a szolgáltatókat, így a biztonsági rendszereket irányítókat, felügyelőket is. A MIRASYS videófelügyeleti rendszer és a nagyfelbontású professzionális IP kamerák segítségével a széles tagoltságú raktározási területeken lehetővé válik a biztonsági illetve logisztikai funkciók hatékony támogatása.

A magas minőségű HD kamerák  a távoli elérés funkciója által a belépések, behajtások bárhonnan felügyelhetők. A gazdag képrészletezettség lehetővé teszi a téves riasztások azonosítását, az áru be- és kiszállítási folyamatok megfigyelését, a telephelyen belüli árumozgások nyomon követését, regisztrálását, a raktározási hely azonosítását, a munkavédelmi előírások fokozott betartását.

John Deere

MEZŐGAZDASÁG

A MIRASYS videófelügyeleti rendszer és  a nagyfelbontású, akár 4K(12MP) kamerák kezelése lehetővé teszi a kiterjedett mezőgazdasági területek, (gép)tárolók megfigyelését, az ott dolgozók biztonságának megőrzését.

A rendszer kiegészíthető vonalkód szkenner integrációval is, így a raktározási és áruátvételi folyamat során keletkező adatok a videóanyaggal együtt rögzíthetők és vonalkód alapján visszakereshetők.

A rendszámfelismerő alkalmazással lehetővé válik a gépjármű beléptetés és nyomon követés, akár a raktározási folyamatok és a mérleg adatok alapján történő ellenőrzésének lehetősége.

Több telephely egy közös felületről felügyelhető, akár mobil alkalmazáson keresztül elérhető. A mezőgazdasági terület komplex folyamatainak teljes felügyeletével növelhető a biztonság és az értékmegőrzés.

ÁTLÁTHATÓ ÜZEMI TECHNOLÓGIA

Az ipari létesítmények nagy értékű telephelyi  tárolásai és a gyártási munkafolyamatok egyre inkább előtérbe kerülő megfigyelése, elemzése szükségessé teszi egy hatékony, intelligens videomegfigyelő rendszer kiépítését mely úgy a területnek mind az ott lévő  személyeknek, értékeknek egyaránt megbízható védelmet biztosít miközben értékes információkhoz segíti a vezetést.

A Mirasys magas minőségű, biztonságos videomegfigyelő rendszerei minden nagyobb iparágban megtalálhatók világszerte, külső integrációk széles lehetőségét kínálva, akár szélsőséges munkakörülmények között is megbízhatóan üzemelnek.

A felügyeleti rendszer és annak elemei komoly segítség az esetleges árusérülések, panaszok kezelésében, a gépjármű beléptetések regisztrálásában, nyomon követésében de jól alkalmazható a munkavédelem területén is.

EGYIK SZEMÜNK MINDIG AZ ÖN PÉNZÉT VIGYÁZZA

A videómegfigyelés a pénzintézetek belső biztonsági életében kulcsszerepet játszik. E rendszereknek igen magas követelményeknek kell megfelelniük mert az alkalmazottak és az ügyfelek védelme illetve az értékek megőrzése minden ilyen intézmény esetében kritikus fontosságú.

A Mirasys videomegfigyelő megoldásai kompromisszum nélkül teljesítik az iparág különleges elvárásait, úgy mint az események biztonságos rögzítése bizonyíték céljából, a pro-aktív és központi irányítás, az aktív riasztásokra való gyors reagálás képessége, a külső integrációk lehetősége / pl. beléptető rendszer, videóanalitika, személy-/gépjárműszámlálás, rögzített felvétel egyszerű használata bizonyítékként, rendszerfelhasználók különböző jogosultságokkal, ATM üzemeltetés, széfbiztonság./